www.Comenzi-Aliexpress.ro parte a grupului Light Enterprises www.Asigurare-Garantie-Licitatii.ro parte a grupului Light Enterprises
www.TopStores.ro parte a grupului Light Enterprises
The Light Group
rama comenzi-america1.ro america comenzi-america1.ro
Romanian Shipping Logo Final Logo Comenzi-America-SUA
Comenzi-America1.roPiese Auto AmericaFord Piese Auto AmericaChevrolet Piese Auto AmericaTesla Piese Auto AmericaChrysler Piese Auto AmericaJeep Piese Auto AmericaCadillac Piese Auto AmericaMagazine AmericaServiciiThe Light GroupBusiness SUA-ROFormular ComandaTermeni & ConditiiJobs
livrare comenzi usa sua comision comenzi usa sua kg comenzi usa sua
doar $10 /kg
doar 5%
comision cumparare
5-7 zile
termen livrare
comenzi usa sua siteuri termeni comenzi usa sua contact
THE LIGHT GROUP
The Light Group reuneste mai multe companii din diverse domenii de activitate:
- air-shipping
- collective buying
- online commerce
- advocacy
- insurance
- personal shopping
- sport-bets / gambling
- RomanianShipping este o punte de legatura intre romanii care traiesc in afara tarii si familiile, prietenii ramasi in tara. Comunicarea foarte este importanta pentru relatiile dintre oameni si familiile lor.
- Trimiterea unui Pachet este o forma de comunicare simbolica.


Romanian Shipping Logo Final
- AVOCATUL-TAU.ro este un serviciu gratuit pe care Asociatia Fidelibus Educationem il pune la dispozitia tuturor persoanelor care au nevoie de asistenta juridica in orice domeniu de specialitate al dreptului*.
- AVOCATUL-TAU.ro te ajuta sa-ti gasesti cel mai bun avocat din Romania in functie de problema pe care o aveti de rezolvat, de complexitatea acesteia, de locatie si nu in ultimul rand de buget.
- AVOCATUL-TAU.ro este un serviciu independent fata de orice avocat, barou sau orice alta organizatie.
- Independenta noastra ne face sa va recomandam ce mai buni avocati pentru problema Dumneavoastra.
- Propunerile noastre sunt independente si nu sunt obligatorii. Sunt doar gratuite.
- Noi evaluam zilnic performantele si etica avocatilor din Romania in conformitate cu o grila de evaluare iar rezultatele obtinute stau la baza propunerilor catre Dumneavoastra.

avocatul-tau.ro
- Comenzi-ALIEXPRESS.ro ofera serviciu de transport IEFTIN & RAPID al comenzilor realizate pe platformele de comert din CHINA.
-  Noi suntem cea mai buna solutie pentru transportul produselor din China! - Serviciu de transport rapid si ieftin al comenzilor din China: Aliexpress si Alibaba | 5 - 7 zile
comenzi-aliexpress.ro
- Prin Comenzi-America1.ro poti face comenzi si cumparaturi in siguranta de pe orice magazin online sau offline din America. - Darorita Parteneriatului cu Grupul AIRFRANCE-KLM-Martinair-Cargo avem cele mai mici preturi de transport aerian cu Destinatia Aeroportul Bucuresti/Otopeni. - De la depozitul din Bucuresti coletele sunt distribuite fie in tara, fie in Ungaria, Serbia, Republica Moldova, Bulgaria cu transportatori si curieri locali
comenzi-america1.ro
- Produse de Asigurari de Garantii Contractuale:     1. Asigurari de Garantii de Participare la Licitatie      2. Asigurari de Garantii de Buna Executie      3. Asigurari de Garantii de Intretinere      4. Asigurari de Garantii de Returnare a Avansului      5. Asigurari de Garantii de Retineri Monetare      6. Asigurari de Garantii de Plata (pentru livrari de echipamente, plata chiriei, antrepozit fiscal, etc) - Noi cautam oferte la peste 300 de brokeri autorizati din Romania pana gasim oferta cea mai buna pentru ca tu sa platesti mai putin.
ASIGURARE-GARANTII-LICITATII.RO
- Vrei si tu sa beneficiezi de cele mai mari reduceri atunci cand faci cumparaturi? - Acum cumperi GRATUIT produse si servicii cu reducere de la peste 600 de magazine atat online cat si offline, din Romania sau Strainatate: combustibil, electronice, jucarii, haine, food, si multe altele. - Acum poti face CUMPARATURI CU REDUCERE! - Promovam reducerile colective: cu cat cumparam mai multi prin TopStores.ro, cu atat noi obtinem reduceri mai mari pentru tine - Peste 600 de magazine te asteapta cu extra-reduceri la cumparare - Nou reduceri la combustibil.
topstores
- 1X2Total.com detine licenta de pariuri sportive si gamblig si este licentiata de Oficiul National al Jocurilor de Noroc din Romania. - administram cem lai mare grup de pariori din Romania cu peste 64.000 de membrii activi. - Acum poti face CUMPARATURI CU REDUCERE! - Promovam reducerile colective: cu cat cumparam mai multi prin TopStores.ro, cu atat noi obtinem reduceri mai mari pentru tine - Peste 600 de magazine te asteapta cu extra-reduceri la cumparare - Nou reduceri la combustibil.
1x2sportbets