www.Comenzi-Aliexpress.ro parte a grupului Light Enterprises www.Asigurare-Garantie-Licitatii.ro parte a grupului Light Enterprises
www.TopStores.ro parte a grupului Light Enterprises
The Light Group
rama comenzi-america1.ro america comenzi-america1.ro
Romanian Shipping Logo Final Logo Comenzi-America-SUA
Comenzi-America1.roPiese Auto AmericaFord Piese Auto AmericaChevrolet Piese Auto AmericaTesla Piese Auto AmericaChrysler Piese Auto AmericaJeep Piese Auto AmericaCadillac Piese Auto AmericaMagazine AmericaServiciiThe Light GroupBusiness SUA-ROFormular ComandaTermeni & ConditiiJobs
livrare comenzi usa sua comision comenzi usa sua kg comenzi usa sua
doar $10 /kg
doar 5%
comision cumparare
5-7 zile
termen livrare
comenzi usa sua siteuri termeni comenzi usa sua contact
Servicii B2B. Pentru Companii

Prin serviciile sale B2B, Grupul LIGHT ENTERPRISES contribuie la cresterea relatiilor comerciale intre Statele Unite ale Americii si Romania.

Suntem o punte pentru internationalizarea companiilor din Romania si ajutam companiile cu capital romanesc sa fie reprezentate pe piata din Statele Unite ale Americii in vederea cresterii exportului si marketarea serviciilor si produselor.
ESTABLISHMENT OPERATIONAL IN SUA

Statele Unite ale Americii este o piata comerciala pe care nicio companie din Romania nu ar trebui sa o neglijeze. Prezenta in aceasta piata este elementul cheie in dezvoltarea relatiilor comerciale cu companii din Statele Unite ale Americii.
Grupul LIGHT ENTERPRISES ofera un pachet de servicii complet pentru stabilirea baze operationale a companiei Dumneavoastra in SUA incepand cu infiintarea companiei si continuand cu deschiderea contului bancar, servicii de contabilitate, servicii juridice, relatii cu furnizori si stabilirea unui birou.
Colegii nostri sunt specializati in servicii de listare a produselor romanesti pe site-urile din America (Amazon.com, eBay.com, etc).
REPREZENTARE COMERCIALA SI MARKETING

Grupul LIGHT ENTERPRISES este specializat in reprezentare la intalniri in vederea negocierii unor parteneriate sau contracte si in servicii de marketing si PR necesare intrarii pe piata din America.
INTERMEDIERI SI INTRODUCERI
COMERCIALE

Introducerea companiei la potentiali parteneri si intermedierea tranzactiilor comerciale intre companie si parteneri externi. Totul porneste de la Obiectivele de Business care vor fi stabilite pentru Piata din Statele Unite. In functie de aceste Obiective si de definirea potentialilor clienti, reprezentantii Grupului LIGHT ENTERPRISES contacteaza potentialii clienti/companii din Statele Unite in vederea incheierii de contracte comerciale.
ELABORARE PLAN DE FINANTARE IN SUA


Cea mai importanta si totodata dificila etapa a implementarii unui proiect este identificarea si atragerea unui investitor care sa asigure bugetul necesar punerii in aplicare a planului de investitii.
Grupul LIGHT ENTERPRISES are capacitatea de a indentifica finantatorii potriviti si a media relatia cu acestia astfel incat aceasta etapa sa fie finalizata cu succes si maximum de eficienta..
DUE DILIGENCE

Inaintea demararii oricarui tip de afacere este necesar ca initiatorul sa aiba o buna intelegere a domeniului pe care il abordeaza precum, a mecanismelor specific ale pietei in care urmeaza sa actioneze, precum si partenerilor cu care incepe o colaborare. Acest proces, poate fi extrem de dificil intrucat timpul necesar obtinerii tuturor informatiilor relevante este de regula unul indelungat.
Grupul LIGHT ENTERPRISES si-a dezvoltat capacitatea de a transmite clientilor in conditii de eficienta toate informatiile necesare pentru ca acestia sa ia decizii de business in deplina cunostinta de cauza.
CONSULTANTA


Grupul LIGHT ENTERPRISES ofera consultanta directa pentru companiile romanesti care au in vedere inceperea unei activitati noi sau extinderea activitatii curente in SUA.
CONSILIERE OBTINERE VIZA BUSINESS E-2

Primul pas pentru orice antreprenor care doreste prospectarea oportunitatilor oferite de piata Statelor Unite ale Americii este obtinerea Vizei de Business E-2. In acest sens venim in intampinarea clientilor nostril cu un pachet complet de asistenta in vederea efectuarii tuturor formalitatilor necesare.
Printre cele mai importante servicii oferite companiilor romanesti:
  • Establishment Operational in SUA
  • Reprezentare comerciala si de marketing
  • Intermedieri si Introduceri Comerciale
  • Elaborare Plan de Finantare
  • Due Diligence
  • Consiliere Obtinere Viza Business E-2
  • Consultanta